Indendørs tennis - ansøgning og priser

Hvis du gerne ville spille indendørs tennis som typisk er i perioden fra d. 1. oktober til d. 30. april, skal du kontakte foreningens spilleudvalg, som du finder her.

Herefter vil du modtage en mail med vedhæftet 2 filer. Den ene indeholder timeprisoversigt over faste haltennistimer og en anden et ansøgningsskema. I ansøgningsskemaet anføres hvem der er ansøger/den der står for betalingen, og hvem der er medspillere, og det kan jo være en enkelt anden (i single) eller ofte 3-5 andre (i double), hvorved det ikke koster så meget for den enkelte. På skemaet er det ikke nødvendigt at anføre medlemsnummer.
 
Såfremt der ansøges samme tid som året før, og der ansøges rettidigt, har man normalt fortrinsret på disse timer. Skulle nogen ønske ikke at fortsætte med en fast tid, skal det oplyses snarrest, sådan at der kan blive plads til nye spillere eller til at der kan rokeres på nogle tider. 
 
Vi fastholder priserne fra de sidste par år, og ud over de to priskategorier - 2.500 kr. og 3.200 kr. - bevarer vi den tredje væsentligt billigere kategori på 1.600 kr., som blev indført med succes for fire år siden. Den gælder i tidsrummet mandag til fredag fra morgenstunden og indtil kl. 15.00.
 
Ansøgningsskemaet indsendes på klubbens mailadresse vltf1887@gmail.com med overskriften ”Indendørs tennis”.
 
 
Indendørs tennis – Makkerbørs
 
Hvis du står i den situation at du mangler en makker eller blot har lyst til at spille med andre i foreningen, kan du sende en mail til klubbens mailadresse vltf1887@gmail.com med overskriften ”Indendørs tennis - Makkerbørs”, samt oplyse følgende:
  • Dit fulde navn
  • Mobil nummer
  • Dit spille niveau ”Nybegynder”, Let-øvet”, ”Øvet”, ”Elite”
  • Hvilke dag du foretrækker at spille, Onsdag, Fredag, Lørdag, eller Søndag (Der er meget begrænset frie time Onsdag, Fredag og Søndag)
 
Herefter vil du komme på Makkerbørslisten og hvis der er muligt vil der blive sammensat et hold, fra uge til uge.
 
Makkerbørslisten kan du finde på her eller på foreningens hjemmeside i nyhedsfeltet som er feltet i midten.