VLTF KALENDER 2018

Tirsdag d. 14/8 genopstarter Voksenintroduktion kl. 18:00. Voksenintroduktionen vil blive løbe over en periode på ca. seks uger og vil blive varetaget af Henrik Zacho.


Tirsdag d. 14/8 genopstarter motionist træning kl. 18:30. Motionisttræningen vil blive varetaget af Louise Louise Malling Laustsen og Caroline Chröis.


Søndag d. 12/8 samt søndag d. 2/9 mellem kl. 10:00 – 12:00.


”Tennis for alle arrangement” med efterfølgende grillhygge. Her kan som overskriften antyder, alle spille tennis, herunder børn, venner, familie og naboer. Der vil blive arrangeret en mini tennisturnering for os, der har lyst til det. Arrangementet er gratis og kan ses på VLTF´s Facebook gruppe og hjemmeside.


Lørdag d. 8/9 starter vi op på den så traditionsrige klubturnering.


Her kan alle klubbens medlemmer deltage. Det er en rigtig hyggelig turnering, hvor der er plads til alle på alle niveauer. Der bliver lavet en ”A”, ”B” og ”C” rækker, hvor der i hver række er mulighed for at spille dame-single, dame-double, herre-single, herre-double samt naturligvis mix-double, i det omfang at det er muligt for arrangørerne, at få ”kabalen”, til at går op. Ca. to til tre uger før turneringsstart vil du få tilsendt en mail med yderligere information om tilmeldingsfrist mv. Indtil da, har du du jo mulighed for at finde en makker m/k, som du gerne vil spille double/mix-double med. Hvis ikke du har en makker, finder arrangørerne en passende makker. Arrangørerne som er Trine Høst Hansen og Klaus Bakker vil lave der perfekte match, i de enkelte rækker.


Lørdag d. 15/9 vil der blive spillet finaler i klubturneringen.


Samme lørdag d.15/9 vil der om aftenen blive afviklet årets sommerfest for klubbens medlemmer, deres evt. bedre ”halvdel” og børn. René Kristensen vil stå i spidsen for denne sommerfest, men vil rigtig gerne have noget hjælp til dette arrangement. Hvis du vil give en hånd med så kontakt meget gerne René på 21 60 88 86.


Makkerbørsen


Hver søndag fra kl. 10 til 13 samles vi som bekendt, til et slaw tennis i Makkerbørs regi, men alle er meget velkomne. Her er plads til alle…. Medlemmer af makkerbørsen kan findes på VLTF´s hjemmeside.Oprettet af Flemming Pedersen d. 02. Juli 2018